ΟΕΒΕ Καβάλας: Επί τάπητος τα προβλήματα των επαγγελματιών της παραλίας Οφρυνίου

Συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας στο Οφρύνιο και συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους εμπόρους της περιοχής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας συνεδρίασε την Τετάρτη 13/9/2023 στο χώρο της Κοινότητας  Οφρυνίου, έδρα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Παραλίας ΔΕ Οφρυνίου, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της Ομοσπονδίας στο νομό Καβάλας.

Τη φιλοξενία του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Παραλίας ΔΕ Οφρυνίου  με τον πρόεδρο του Αντωνίου Ηλία τον οποίο η διοίκηση της ΕΟΒΕΚ ευχαριστεί θερμά.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μέλη του τοπικού συλλόγου, αναπτύχτηκαν θέματα τα οποία αφορούν στους επαγγελματίες της περιοχής και κατατέθηκαν προβλήματα που αφορούν στους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες της περιοχής, τα οποία καταγράφηκαν και θα γίνει προσπάθεια επίλυσης τους το προσεχές διάστημα.

Με αυτόν τον τρόπο η Ομοσπονδία ισχυροποιεί  τον εξωστρεφή χαρακτήρα της και ενισχύει την ήδη υπάρχουσα διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμώντας έτσι τους Δήμους όλου του Ν. Καβάλας.