Καβάλα: Λαμπερά εγκαίνια για την 29η Διεθνή Έκθεση KAVALA EXPO 2023 [φωτογραφίες]

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας έκανε λόγο για μία «δυναμική Έκθεση» - Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης KAVALA EXPO που διοργανώνει για 29η χρονιά το Επιμελητήριο Καβάλας.

Την κορδέλα του «ανοίγματος» της Έκθεσης έκοψε μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα-Μάνη Παπαδημητρίου, ενώ το «παρών» στην τελετή έδωσαν σχεδόν όλοι οι αιρετοί και εκπρόσωποι των Αρχών του νομού Καβάλας.

H Έκθεση KAVALA EXPO 2023 θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ενώ παράλληλα, για πρώτη φορά, αναμένεται να διοργανωθεί και το Food Truck Festival, το οποίο, εκτός από γεύσεις, θα «φιλοξενήσει» και συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].