KAVALAEXPO 2023: Η μεγάλη γιορτή του «επιχειρείν» ξεκίνησε [φωτογραφίες]

Πρώτη μέρα με πολύ κόσμο από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τα Βαλκάνια-Έντονο και το... προεκλογικό στοιχείο, μια εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές κάλπες

Για 29η χρονιά άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 τις πύλες της είναι η έκθεση για την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία KavalaExpo στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.

Με τιμώμενη περιοχή το λιμάνι Μπουργκάζ της Βουλγαρίας και επιχειρηματικές αποστολές από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και φυσικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την Καβάλα, η έκθεση υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες την πρώτη μέρα λειτουργίας της.

Έντονο, δε, ήταν και το… προεκλογικό κλίμα, μια εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς εκτός από τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού και την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα-Μάνη Παπαδημητρίου, το «παρών» έδωσαν οι Δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου, Θόδωρος Μουριάδης και Φίλιππος Αναστασιάδης αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Καβάλας, πλην του Χρήστου Ποτόλια, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της KavalaExpo 2023