Τα λιμάνια Καβάλας και Μπουργκάς «συμπλέουν» με προορισμό την Κρουαζιέρα

Δρ. Άγγελος Βλάχος (Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΚ ΑΕ): «Ένα παραγωγικό βήμα σε μια μακρά διαδρομή που σηματοδοτεί την επιχειρούμενη εξωστρέφεια και συναρθρώνει την αναπτυξιακή προοπτική του Λιμένος»

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 η ΟΛΚ ΑΕ μαζί με το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ από πλευράς του Δήμου Καβάλας, υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία από το Λιμάνι του Μπουργκάς της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή των ομολόγων φορέων.

Η επίσκεψη τους στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της εναρκτήριας επαφής που είχε υλοποιηθεί στο Μπουργκάς στις 12 Ιουλίου 2023, δρομολογώντας μια σειρά συνεργειών μεταξύ των δύο λιμανιών, στο πεδίο της κρουαζιέρας.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου ξενοδόχων Καβάλας αλλά και εκπροσώπου της Fraport Greece, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων που σχετίζονται με τις δυνατότητες διασύνδεσης της κρουαζιέρας με τον προορισμό.

Για τη συνάντηση αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΚ ΑΕ δρ. Άγγελος Φ. Βλάχος δήλωσε πως «αποτελεί ένα παραγωγικό βήμα σε μια μακρά, κοπιαστική διαδρομή που σηματοδοτεί την επιχειρούμενη εξωστρέφεια και συναρθρώνει την αναπτυξιακή προοπτική του Λιμένος με το κοινωνικό μέρισμα προς τον επαγγελματικό κόσμο και ασφαλώς τους ίδιους τους πολίτες της Καβάλας».

Το τελικό επιστέγασμα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας αναμένεται να επισφραγιστεί στο Μπουργκάς περί τα μέσα Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης 63ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise, με την υπογραφή επίσημης συμφωνίας ενώπιον του συνόλου των εταίρων της διεθνούς βιομηχανίας της κρουαζιέρας.

[ Δελτίο Τύπου ]