KAVALAEXPO 2023: Ολοκληρώσαμε μαζί την πιο πετυχημένη επιχειρηματική έκθεση

Το «ευχαριστώ» του Επιμελητηρίου της Καβάλας προς όλους όσοι συνέδραμαν την πραγματοποίηση της 29ης KAVALAEXPO

Για «την πιο πετυχημένη επιχειρηματική έκθεση» κάνει λόγο το Επιμελητήριο της Καβάλας, αναφορικά με τη διοργάνωση της 29ης KAVALAEXPO, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι συνέδραμαν την πραγματοποίησή της.

Το «ευχαριστώ» για τη διοργάνωση της 29ης KAVALAEXPO

Με μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή, ολοκληρώσαμε μαζί στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» την πιο πετυχημένη επιχειρηματική έκθεση, την 29η KAVALAEXPO 2023, για άλλη μια χρονιά με την συναίσθηση, ότι κάναμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της ανάπτυξης στον τόπο μας.

Ήταν ένα 4ήμερο με πολύ κόσμο, με επιχειρήσεις και επιχειρηματικές αποστολές από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες, με πολλαπλές δράσεις, events, μουσικές εκδηλώσεις, αλλά κυρίως με διάθεση ανταλλαγής ιδεών και ευκαιριών, το οποίο δεν θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί χωρίς την αφοσίωση και την υποστήριξη πολλών.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, αρχικά σε όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες, στους φορείς και τις οργανώσεις, που στήριξαν με την παρουσία τους την Έκθεσή μας, στους χορηγούς και το τεχνικό προσωπικό και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αποτέλεσαν τον λόγο, που η 29η KAVALAEPXO 2023, κρίθηκε, ως η πιο ζωντανή και επιτυχημένη των τελευταίων ετών.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες, για την ανταπόκριση και την υποστήριξή σας, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη χρονιά, στην 30η Έκθεσή μας, με ακόμη περισσότερες ιδέες και διάθεση.