Το Azamara Onward και το Celestial Journey «γέμισαν» το λιμάνι της Καβάλας [φωτογραφίες]

Το πρώτο μεταφέρει 581 τουρίστες και προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη με επόμενο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ το δεύτερο μεταφέρει 712 και έχει μια εντελώς αντίθετη ρότα

Εντυπωσιακή είναι, από το πρωί της Δευτέρας 16/10, η εικόνα του λιμανιού της Καβάλας, με την παρουσία δύο μεγάλων κρουαζιερόπλοιων, γεγονός που δεν είναι συνηθισμένο!

Το «Απ. Παύλος» γέμισε στην κυριολεξία με την ταυτόχρονη άφιξη του Azamara Onward καθώς και του Celestial Journey που έφεραν στην πόλη περισσότερους από χίλιους τουρίστες.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο μεταφέρει 581 τουρίστες και προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη με επόμενο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ το δεύτερο μεταφέρει 712 και έχει μια εντελώς αντίθετη πορεία. Ήρθε στην Καβάλα από τη Θεσσαλονίκη και έχει προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Με τα δύο αυτά πλοία καταδεικνύεται για ακόμα μια φορά η στενή σχέση του λιμανιού της Καβάλας με την Κωνσταντινούπολη, μιας και στη… ρότα τους είναι είτε ο πρώτος σταθμός στο Αιγαίο, είτε ο τελευταίος.

Το Celestial Journey ήρθε για πρώτη φορά φέτος στην Καβάλα, ενώ για το Azamara Onward η τρίτη αλλά όχι η τελευταία, μιας και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αφιχθεί ακόμα μια φορά στο «Απ. Παύλος»!