Ελεύθεροι επαγγελματίες Καβάλας προς βουλευτές: Ελάτε να σας ενημερώσουμε για το τι θα προκαλέσει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Η Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελματιών-Επιστημόνων-Επαγγελματοβιοτεχνών-Εμπόρων απευθύνει πρόσκληση στους τέσσερις βουλευτές της Καβάλας για συνάντηση άμεσα στα γραφεία της ΟΕΒΕΚ

Νέα πρόσκληση προς τους τέσσερις βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας απευθύνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, με σκοπό την ενημέρωσή τους «για τις προτάσεις μας και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η τυχόν εφαρμογή του εν λόγου νομοσχεδίου». Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας.

Η πρόσκληση των ελεύθερων επαγγελματιών προς τους βουλευτές της Καβάλας

Προς: τους βουλευτές του Νομού Καβάλας
κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο
κ. Πασχαλίδη Ιωάννη
κ. Λαζαρίδη Μακάριο
κα. Δεληκάρη Αγγελική

Κυρία και κύριοι βουλευτές,

Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε προς διαβούλευση από το Υπουργείο Οικονομικών μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και έντονα προβληματισμένους.

Έπειτα και από την τηλεφωνική μας επικοινωνία, επιβεβαιώνουμε με την παρούσα τη συνάντησή μας στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00.

Η συζήτηση θα γίνει παρουσία όλων των παραγωγικών φορέων του Νομού Καβάλας, με σκοπό να ενημερωθείτε για τις προτάσεις μας και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η τυχόν εφαρμογή του εν λόγου νομοσχεδίου.

Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος η παρουσία σας στη συζήτηση κρίνεται απαραίτητη, οπότε παρακαλούμε να δώσετε προτεραιότητα έναντι οποιασδήποτε άλλης υποχρέωσης προκύψει.

Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελματιών-Επιστημόνων-Επαγγελματοβιοτεχνών-Εμπόρων