ΟΕΒΕΚ: Παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ η συνάντηση με τους τέσσερις βουλευτές της Καβάλας

Ο Γιώργος Καββαθάς θα συμμετέχει στη συζήτηση των παραγωγικών φορέων της περιοχής το βράδυ της Κυριακής 26/11 στα γραφεία της Ομοσπονδίας για το φορολογικό νομοσχέδιο

Σε νέες διαστάσεις μπαίνει πλέον η συνάντηση των εκπροσώπων της ΟΕΒΕΚ με τους 4 κυβερνητικούς βουλευτές της Καβάλας το βράδυ της Κυριακής 26/11 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, μιας και σ’ αυτή θα συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (του 3οβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου) Γιώργος Καββαθάς.

Στη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων της Καβάλας τονίζεται ότι εξαιτίας της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε σε ότι αφορά τη διαβούλευση για το νέο φορολογικό, μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα βάση συζήτησης για το επίμαχο νομοσχέδιο σε Εθνικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενόψει της συνάντησης των παραγωγικών φορέων με τους 4 Βουλευτές Ν. Καβάλας θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Η εν λόγω συνάντηση με τους Βουλευτές τη δεδομένη χρονική στιγμή (πριν την λήξη της διαβούλευσης του νομοσχεδίου) πιστεύουμε ότι μπορεί να διαμορφώσει νέα βάση συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου σε Εθνικό πλέον επίπεδο».