Καβάλα: Η Black Friday «κατέβασε» τους καταναλωτές στην αγορά της πόλης με κερδισμένα τα… καφέ

Την τιμητική τους είχαν και πάλι τα πολυκαταστήματα και τα ηλεκτρονικά είδη-Ανοιχτή την Κυριακή η αγορά και ακολουθεί η Cyber Monday

Πολύς ήταν ο κόσμος ο οποίος κατέβηκε στην αγορά της Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2023, με αφορμή το… εκπτωτικό έθιμο της Black Friday.

Την τιμητική τους και φέτος είχαν τα καταστήματα με ηλεκτρικά είδη και τα μαγαζιά με είδη ομορφιάς και καλλυντικά, ενώ ο… απόλυτα ευνοημένος της υπόθεσης ήταν οι καφετέριες οι οποίες ήταν γεμάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ειδικά το απόγευμα, ελέω και του καλού καιρού.

Πέρα, όμως, από την κίνηση στην αγορά, η καταναλωτική κίνηση δε «χτύπησε κόκκινο», με τους περισσότερους καταναλωτές να αγοράζουν τα απαραίτητα προϊόντα, στοχευμένα και «σταμπαρισμένα» από καιρό, καθώς και δώρα για τα Χριστούγεννα, ενώ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι προσφορές ήταν «προσγειωμένες».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, ενώ έπεται αμέσως μετά η Cyber Monday, η… Black Friday των διαδικτυακών αγορών.