Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προς καταστηματάρχες: Θέλετε να συμμετέχετε στο Pre-Christmas Party που διοργανώνουμε;

Κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες να συμμετέχουν στην εκδήλωση που αφορά τιμές και προσφορές προϊόντων, πριν τη συναυλία της Anastasia με την οποία αρχίζουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Κάλεσμα στους εμπόρους της πόλης της Καβάλας να συμμετέχουν στο Pre-Christmas Party που διοργανώνεται, για πρώτη φορά φέτος, απευθύνει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Με ανακοίνωση της τονίζει σε συνεργασία με τον Δήμο και το Επιμελητήριο διοργανώνεται μια εκδήλωση όπου τα καταστήματα θα προχωρούν σε προσφορές προς τους πελάτες τους. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτό, μπορούν να στείλουν υλικό στον Εμπορικού Σύλλογο Καβάλας για να προβληθεί μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που διαθέτει.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του ΕΣ Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καβάλας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η έναρξη των γιορταστικών εκδηλώσεων. Θα ακολουθήσει στις 21.00 συναυλία με την Anastasia.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και το Επιμελητήριο συμμετέχει αυτή τη μέρα με ένα Pre – Christmas Party τιμών και προσφορών από τα καταστήματα που επιθυμούν.

Όσοι συνάδελφοι θέλετε να συμμετέχετε μπορείτε να ετοιμάσετε και να μας στείλετε μια διαφήμισή σας σαν φωτογραφία για να προβάλλετε την επιχείρησή σας για την συγκεκριμένη μέρα με τα ποσοστά των εκπτώσεων ή ό,τι άλλο κρίνετε εσείς, ώστε να ανέβει στα μέσα μαζικής δικτύωσης του Συλλόγου το διάστημα που προηγείται.

Η αποστολή να γίνει στο messenger ή στο Instagram του Εμπορικού Συλλόγου. Το event θα διαφημιστεί από τα μέσα μαζικής δικτύωσης και το ωράριο λειτουργίας της αγοράς το απόγευμα της συγκεκριμένης μέρα θα είναι 17.30 – 21.00».