Egnatia Aviation: Η κορυφαία Σχολή Πιλότων «απογειώνεται» σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης

Η καβαλιώτικη εταιρία προσφέρει σε συνεργασία με το ACT ένα νέο, καινοτόμο πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών: Bachelor of Science in Aviation Management with Pilot Studies - Διαβάστε πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση παρουσίασής του

Kορυφαία στελέχη των αερομεταφορών συμμετέχουν στην ανοιχτή εκδήλωση «Μεταμορφώνοντας το μέλλον των αερομεταφορών: Εκπαιδεύοντας τα στελέχη του αύριο» που διοργανώνει το ACT-The American College of Thessaloniki σε συνεργασία με την Egnatia Aviation, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00, στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Ο χώρος των αερομεταφορών εξελίσσεται σε προνομιακό χώρο επαγγελματικής «απογείωσης» για όσους ενδιαφέρονται για μία καριέρα με προοπτικές ανέλιξης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συνθετότητα του κλάδου καθώς και τις αναγνωρισμένες και μεγάλες ανάγκες στελέχωσης των εταιριών με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η εκδήλωση θα παρουσιάσει τον κλάδο της αεροπορίας και τα χαρακτηριστικά της ως περιβάλλον εργασίας: τον κομβικό της ρόλο στην οικονομία, την εξυπηρέτηση των αναγκών των παραγωγικών φορέων αλλά και του κοινού, καθώς και τα ιδιαίτερα soft και technical skills που πρέπει να έχουν οι επαγγελματίες πιλότοι είτε εν πτήσει είτε επιλέξουν να ανελιχθούν διοικητικά στην ιεραρχία των αεροπορικών εταιριών.

Αφορμή της ανοιχτής αυτής εκδήλωσης αποτελεί το νέο πτυχιακό πρόγραμμα Bachelor of Science in Aviation Management with Pilot Studies, που θα προσφερθεί από τον Σεπτέμβριο του 2024, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας του ACT-American College of Thessaloniki με την Egnatia Aviation.

Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Η Egnatia Aviation είναι η μεγαλύτερη ελληνική σχολή αεροπορικής εκπαίδευσης που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της από την Καβάλα. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες ακαδημίες εκπαίδευσης πιλότων αεροπορικών εταιρειών της Ευρώπης και αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες υποψήφιους από την Ελλάδα και από το εξωτερικό για να λάβουν την απαραίτητη κατάρτιση και τεχνογνωσία.

Με τη συνεργασία με το ACT οι εκπαιδευόμενοι πιλότοι θα καλλιεργήσουν τις προσωπικές, ηγετικές και διοικητικές τους δεξιότητες, και θα αποκτήσουν τις απαραίτητες επιχειρηματικές γνώσεις, ώστε να διεκδικήσουν μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στην αεροπορία και διευθυντικές θέσεις στον κλάδο της αεροπορίας.

Πρόγραμμα & Ομιλητές

15:00-15:30 Προσέλευση-Καφές

15:30-15:45 Καλωσόρισμα & Χαιρετισμοί

  • Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος, Κολλέγιο Ανατόλια
  • Γιώργος Ζωγραφάκης, CEO, Egnatia Aviation Group 15:45 – 16:45 Συζήτηση
  • Γιάννης Ράσογλου, Director of Network Planning & Airline Partnerships, Aegean Airlines
  • Παναγιώτης Σπυράτος, Chief Operations Officer (COO), Fraport- Greece
  • Δημήτρης Λυμπεράκης, Managing Director, Egnatia Aviation Group Συντονίζει ο Δρ Νικόλαος Χουρβουλιάδης, Chair of Business School, ACT

16:45-17:15 Παρουσίαση του προγράμματος Bachelor of Science in Aviation Management with Pilot Studies

  • Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Business Development & Facilities Management Director, Egnatia Aviation Group
  • Δρ Σεβαστή Κεσαπίδου, Associate Dean of Academic Affairs, ACT 17:15 – 17:45 Q&A – Ερωτήσεις από το κοινό

17:45-18:30 Networking Coffee

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, καθώς αυτές είναι περιορισμένες.