Επιμελητήριο Καβάλας: Εκκίνηση στο 2024 αφήνοντας πίσω ένα πετυχημένο 2023 [φωτογραφίες]

Κοπή της βασιλόπιτας για το Επιμελητήριο και βράβευση επιχειρήσεων και φορέων που άφησαν το στίγμα τους το περασμένο έτος

Την κοπή της βασιλόπιτας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο LUCY το Επιμελητήριο της Καβάλας, παρουσία των βουλευτών του Νομού, Δημάρχων, αντιπεριφερειαρχών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων και εκπροσώπων του τοπικού «επιχειρείν».

Σε έναν μικρό απολογισμό πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας τόνισε ότι το Επιμελητήριο βγήκε έτι περισσότερο κερδισμένο από το 2023, εγγράφοντας πολλές νέες επιχειρήσεις στο μητρώο του, ενώ παρά τις δυσμενείς παγκόσμιες οικονομικές συγκυρίες σημείωσε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να «επενδύει» σε νέα ανοίγματα, projects και κινήσεις οι οποίες θα έχουν ως γνώμονα την ανάπτυξη του τοπικού «επιχειρείν», της οικογένειας του Επιμελητηρίου η οποία διαρκώς μεγαλώνει, όπως ανέφερε.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Οι βραβεύσεις των επιχειρήσεων και των φορέων

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και βραβεία επιχειρηματικότητας σε επιχειρήσεις και φορείς που διακρίθηκαν για τη δραστηριότητά τους το περασμένο έτος.

Πρόκειται για την Egnatia Aviation, την Kourtidis Group και τη Lioncode, καθώς και για τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για τη σύμπραξη με το Επιμελητήριο στο πεδίο του τουρισμού και της κρουαζιέρας.

Ο κ. Δέμπας τόνισε ότι βούληση του Επιμελητηρίου είναι αυτές οι βραβεύσεις να καθιερωθούν, ενώ διευκρίνισε ότι οι εν λόγω επιχειρήσεις είναι ένα δείγμα μόνο από τις δεκάδες επιχειρήσεις της Καβάλας που διένυσαν μια επιτυχημένη πορεία το 2023, έχοντας παράλληλα λαμρπό μέλλον.