Επιμελητήριο Καβάλας: Θα συμμετέχει σε αυτές τις τουριστικές εκθέσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Ενημέρωση προς όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στις τουριστικές εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στο α’ εξάμηνο του 2024

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ για το α’ εξάμηνο του 2024, θα συμμετέχει στις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν:

– από 15 έως 18 Φεβρουαρίου στην Διεθνή Έκθεση TTR ROMEXPO στο Βουκουρέστι, με δικό της περίπτερο
– από 23 έως 26 Φεβρουαρίου στην Διεθνή Έκθεση IFT στο Βελιγράδι, σε booth ως συνεκθέτης του ΕΟΤ
– από 5 έως 7 Μαρτίου στην Διεθνή Έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο, σε booth ως συνεκθέτης του ΕΟΤ
– από 13 έως 15  Μαρτίου στην Διεθνή Έκθεση HOLIDAY AND SPA στην Σόφια, με δικό της περίπτερο
– από 14 έως 17 Μαρτίου στην Διεθνή Έκθεση Ferien Messe στην Βιέννη, σε booth ως συνεκθέτης του ΕΟΤ
– από 19 έως 21 Απριλίου στην Διεθνή Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS στην Λευκωσία, σε booth ως συνεκθέτης του ΕΟΤ

«Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε, ότι όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις ανωτέρω εκθέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τα περίπτερα και τα booth της Περιφέρειάς, έτσι ώστε να προβάλετε τις επιχειρήσεις τους αυτοπροσώπως, είτε μοιράζοντας έντυπο διαφημιστικό υλικό (το οποίο θα μεταφέρετε οι ίδιοι στην έκθεση), είτε συμμετέχοντας σε επιχειρηματικές συναντήσεις με τους ξένους εκθέτες.
Επισημαίνεται, ότι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν με προσωπική τους επιμέλεια να προμηθευτούν τις κάρτες εισόδου τους για τους χώρους διεξαγωγής των ανωτέρω εκθέσεων, τις οποίες μπορούν να τις προμηθευτούν από τις σχετικές επίσημες ιστοσελίδες.
Οι υπηρεσίες του φορέα μας παραμένουν στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε Γεώργιος Παναγόπουλος, τηλ. 2551350573, κιν. 6944959959» αναφέρει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καβάλας.