ΟΕΒΕ προς ΟΛΚ Καβάλας: Εξηγείστε μας γιατί αυξάνετε τα τέλη κοινοχρήστων χώρων;

Επιστολή της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Άγγελο Βλάχο – Έντονη δυσαρέσκεια για τις αυξήσεις

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την, αναιτιολόγητη (όπως υποστηρίζει) απόφαση για αύξηση των τελών κοινοχρήστων χώρων στα λιμάνια της Καβάλας, εκφράζει με επιστολή της προς τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας. Απευθυνόμενη προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΚ Άγγελο Βλάχο η ΟΕΒΕΚ τον καλεί να την ενημερώσει για τις αλλαγές που θα σημειωθούν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων εστίασης που να δικαιολογούν τις αυξήσεις που επιβλήθηκαν, ενώ ενθυμούμενη την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του αναφορικά με τη διαβούλευση που θα υπάρχει σε κάθε απόφαση που θα έχει να κάνει με το επιχειρείν, του θέτει ερωτήματα για τη λειτουργία στα παραλιακά μέτωπα, Καβάλας, Κεραμωτής και Νέας Περάμου.

Η επιστολή αναφέρει σχετικά:

«Αγαπητέ κε Βλάχο,

Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση με τους προέδρους του κλάδου της εστίασης έχοντας ως θέμα συζήτησης την αύξηση των τελών κοινοχρήστων χώρων σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας.

Αυτή έγκειται στο γεγονός ότι δεν προηγήθηκε καμιά διαβούλευση αντιθέτως μας ανακοινώθηκε η απόφαση σας.

Για τον παραπάνω λόγο σας καλούμε να μας ενημερώσετε τι θα αλλάξει στη καθημερινότητα των καταστημάτων εστίασης του παραλιακού μετώπου στο Νομό Καβάλας ώστε να δικαιολογεί τις αυξήσεις που επιβάλλατε.

Τέλος επειδή έχουμε αντιληφθεί ότι η υπόσχεσή σας κατά την ανάληψη των καθηκόντων σας για διαβούλευση σχετικά με το επιχειρείν δεν τηρείται, σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε τι συμβαίνει με τα παρακάτω σημαντικά θέματα που μας αφορούν έμμεσα.

Παραλιακό μέτωπο πόλης Καβάλας:
Καθαριότητα ,υγειονομικές υποχρεώσεις ,φωτισμός, ασφάλεια, περιβάλλον χώρος, χώροι πράσινου, υποδομές χώρου αποβίβασης πλοίων γραμμής-κρουαζιέρας.

Παραλιακό μέτωπο Κεραμωτής
Καθαριότητα, υγειονομικές υποχρεώσεις ,φωτισμός, ασφάλεια, περιβάλλων χώρος, χώροι πράσινου ,υποδομές χώρου αποβίβασης πλοίων γραμμής

Παραλιακό μέτωπο Νέας Περάμου
Καθαριότητα, υγειονομικές υποχρεώσεις, φωτισμός, ασφάλεια, περιβάλλων χώρος, χώροι πράσινου, υποδομές χώρου αποβίβασης πλοίων γραμμής. Ενημέρωση για την διαδικασία παραχώρησης του λιμανιού της Νέας Περάμου (πρώην SOFTEX) σε ιδιώτη.»