ΟΛ Καβάλας ΑΕ: Ο Άγγελος Βλάχος στην ημερίδα για τις προκλήσεις στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ΟΛ Πειραιά και συμμετείχαν πάνω από 170 διπλωμάτες, εμπειρογνώμονες, σχεδιαστές πολιτικής, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και εκτελεστικά στελέχη εταιρειών

Στο πλαίσιο του Balkans & Black Sea Forum, πραγματοποιήθηκε στις 15/02 στον Πειραιά, ημερίδα με τίτλο «Trade Arteries and Global Supply Chain at Stake».

Η εκδήλωση οργανώθηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία της Κίνας και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

Στο Forum συμμετείχαν πάνω από 170 διπλωμάτες, εμπειρογνώμονες, σχεδιαστές πολιτικής, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και εκτελεστικά στελέχη εταιρειών, σε μια προσπάθεια ανάλυσης των σοβαρών προκλήσεων που συγκλονίζουν την εφοδιαστική αλυσίδα και τις παγκοσμιοποιημένες πλέον οικονομίες.

Την ΟΛΚ ΑΕ αλλά και την ΕΛΙΜΕ (Ένωση Λιμένων Ελλάδος) εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δρ.. Άγγελος Φ. Βλάχος.

Συμμετείχε ως ομιλητής στο εναρκτήριο πάνελ με επίκεντρο τις γεωπολιτικές εντάσεις, μαζί με τους κκ. Yu Zeggang, Πρόεδρο του ΟΛΠ, Xiaxi Xia, στέλεχος του ΥπΕξ Κίνας και Γραμματέα της Συνεργασίας Κίνας-Χωρών Ανατ. Ευρώπης, τον πρέσβη ε.τ. Δημήτρη Ράλλη και με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Παπαγιαννίδη

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Επίτροπος της ΕΕ για τη Διεύρυνση Oliver Varhelyi.

Καταληκτικά, το ΒΒSF 2024 έδωσε την ευκαιρία σε ειδήμονες αλλά και εμπλεκόμενους εταίρους να υπογραμμίσουν στοχευμένα την αναγκαιότητα συνεργασίας, σε συνθήκες ευαλωτότητας και εν μέσω γενικευμένης αβεβαιότητας για την έκβαση πληθώρας ζητημάτων στο πεδίο της διεθνούς ναυτιλιακής δραστηριότητας.