ΟΕΒΕ Καβάλας: Ο ΟΛΚ θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την αύξηση των κερδών του

Συνάντηση μελών της Ομοσπονδίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΚ για την αύξηση των τελών κοινόχρηστων χώρων «που αποφάσισε άνευ διαβούλευσης ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού»

Έκκληση προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΚ ΑΕ, Άγγελο Βλάχο «να μη λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την αύξηση των κερδών της Ανώνυμης Εταιρείας και με βασικό μέλημα τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου» απευθύνουν επαγγελματίες από τους Δήμους Καβάλας, Παγγαίου και Νέστου, μετά τη συνάντηση που είχαν μέλη της ΟΕΒΕ Καβάλας με τον κ. Βλάχο, ενώ παρέθεσαν και όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο χερσαίο τμήμα του Νομού Καβάλας.

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Καβάλας για τη συνάντηση

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΚ, Βλάχου Άγγελου με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΚ και συγκεκριμένα με κύριο θέμα την αύξηση των τελών κοινόχρηστων χώρων που αποφάσισε άνευ διαβούλευσης ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, καθώς και την κατάσταση που επικρατεί στους λιμένες Καβάλας, Κεραμωτής και Νέας Περάμου.

Τα επιχειρήματά μας δεν έπεισαν τον διευθύνοντα σύμβουλο για διατήρηση των τιμών στα σημερινά επίπεδα. Ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για αύξηση, αλλά για επαναφορά των τιμών στα επίπεδα του 2016. Τότε ο Οργανισμός είχε προβεί σε μειώσεις για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο χερσαίο τμήμα του Νομού Καβάλας αποκλειστικής ευθύνης του ΟΛΚ, όπως καθαριότητα, ασφάλεια, αισθητική, φωτισμός κτλ. ο κ. Βλάχος αναγνώρισε τα προβλήματα που επικρατούν και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Ελπίζουμε όμως οτι ο ΟΛΚ θα βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Νομού Καβάλας γιατί οι χώροι ευθύνης που διαχειρίζεται είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τόπου μας και της καθημερινής μας ζωής οπότε και επιβάλλεται να κατανοεί την κοινωνία και να μη λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την αύξηση των κερδών της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και με βασικό μέλημα τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΚ κ. Χατζηχρήστος Θόδωρος, ο κ. Τσαλίκης Γιώργος-μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΚ, ο κ. Βαφείδης Γιώργος-πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Νομού Καβάλας και γενικός γραμματέας της ΟΕΒΕΚ, ο κ. Συρόπουλος Γιώργος-εκπρόσωπος του Σωματείου Εστιατόρων Νομού Καβάλας, ο κ. Ανδρεάδης Αλέξανδρος-πρόεδρος του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Νέας Περάμου, ο κ. Γκριτζελάκης Χριστόφορος και ο κ.Χατζηγερακούδης Χρήστος-εκπροσώποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Κεραμωτής.