“Sold out” στην Αθήνα για τις Μοναδικές Γεύσεις απο την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Εκατοντάδες επισκέπτες επισκέπτονται καθημερινά την έκθεση τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ η οποία φιλοξενείται στο μετρό του Συντάγματος

Μεγάλη συνεχίζει να είναι η επισκεψιμότητα της έκθεσης «Μοναδικές Γεύσεις απο την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» η οποία ξεκίνησε τη Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και πραγματοποιείται στην Αθήνα, στον σταθμό του μετρό του Συντάγματος.

Ήδη απο τη πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης εκατοντάδες είναι επισκέπτες που περνούν καθημερινά την είσοδο της έκθεσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί εκθέτες έχουν εξαντλήσει τα αποθέματά τους εξαιτίας του αυξημένου αγοραστικού ενδιαφέροντος.

Τόσο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων όσο και η ποικιλία σε τρόφιμα και ποτά δείχνουν να εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες με πολλούς απο αυτούς να επαναλαμβάνουν την επίσκεψή τους στην έκθεση.

Λίγο πριν τη λήξη της το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 οι συμμετέχοντες κάνουν λόγο για μια άκρως επιτυχημένη έκθεση, επικροτώντας την απόφαση των υπευθύνων να πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθιστώντας την πλέον θεσμό εξωστρέφειας και διαφήμισης των προϊόντων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.