Η Νέα Πέραμος θέλει πλωτές εξέδρες για τα τουριστικά σκάφη

Το αίτημα αυτό, ανάμεσα στα άλλα, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε το ΔΣ του συλλόγου των Επαγγελματιών της περιοχής με τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο συναντήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Επαγγελματιών της Νέα Περάμου και αφού τον ευχαρίστησε που αποδέχθηκε την πρόσκλησή, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου, οι οποίοι διαπίστωσαν γρήγορα ότι ο κ. Μαρκόπουλος είναι καλά ενημερωμένος για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής. Τα θέματα που τέθηκαν από τον σύλλογο και συζητήθηκαν περιλαμβάνουν:

1)    Λουτρά Ελευθερών
2)    Οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών σε οδικούς άξονες της περιοχής που έχει ως αρμοδιότητα η περιφέρεια. Είσοδος σε Νέα Ηρακλείτσα από Παληό ως τον κόμβο στο κάμπινγκ «Paradiso», διασταύρωση «Enjoy», είσοδος Νέας Περάμου από συσκευαστήριο «Πασχάλη» ως πρατήριο BP.
3)    Πλωτές εξέδρες εξυπηρέτησης τουριστικών σκαφών στο λιμάνι της Νέας Περάμου.
4)    Διάβρωση των ακτών.