Οι επιχειρήσεις της Καβάλας «πάνε» Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μέσω του Επιμελητηρίου

Πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή-προβολή στην 88η ΔΕΘ - Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Το Επιμελητήριο Καβάλας ανακοίνωσε ότι για μια ακόμη χρονιά θα συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες παρουσίες επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου τις προηγούμενες χρονιές, οι επιχειρηματίες καλούνται και φέτος να δηλώσουν συμμετοχή.

Δεδομένου, ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας.

Η φετινή έκθεση, της οποίας τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή προβολή των επιχειρήσεων και στην προώθηση των διεθνών συνεργασιών. Στα πλαίσια αυτού, η ΚΕΕΕ σε συνεργασία με την ΔΕΘ Α.Ε., πρόκειται να διοργανώσει «Ημέρες Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών».

Πώς να συμμετέχετε δωρεάν

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο-αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Επισημαίνεται, ότι οι επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην έκθεση θα έχουν την υποχρέωση διαρκούς παρουσίας στην έκθεση έως και το πέρας αυτής.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων, δηλ. ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλα, στο τηλ. 2510 222212 με την κ. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και την κ. Κωνσταντίνα Αϊβαζίδου (εσωτ. 11), e-mail.: [email protected].