«Απόβαση» αγροτών στην πόλη της Δράμας. Έριξαν ντομάτες στο γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε συμβολικούς αποκλεισμούς και των υπόλοιπων πολιτικών γραφείων του Νομού Δράμας

Κατάβαση στην πόλη της Δράμας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού. Μάλιστα, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του γραφείου του κυβερνητικού βουλευτή της Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ενώ πέταξαν και ντομάτες στην είσοδο του γραφείου.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν και στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλου Ξανθόπουλου και του ΠΑΣΟΚ, Αναστάσιο Νικολαΐδη, ενώ ανάλογες συμβολικές κινητοποιήσεις αναμένονται και τις επόμενες μέρες.