Το KAVALA POST κοντά στους μαθητές που δοκιμάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Για πρώτη φορά σάς παρέχουμε όλες τις λύσεις για όλα τα μαθήματα σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Άριστον

Είναι ίσως είναι το πρώτο σημαντικό «ορόσημο» στη ζωή των παιδιών μας. Το «μεταίχμιο» που σηματοδοτεί τη μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία που «ανοίγει» τον δρόμο σε αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν το «ταξίδι» της γνώσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και από εκεί, να «κυνηγήσουν» τα όνειρα και τις επιθυμίες τους στον εργασιακό βίο.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένα Τέλος αλλά και μια νέα, μεγάλη Αρχή. Είναι η στιγμή που η προετοιμασία και οι κόποι ετών «μεταφράζονται» σε ένα απτό αποτέλεσμα για το οποίο έχουν «εργαστεί» σκληρά όχι μόνον οι υποψήφιοι αλλά και οι οικογένειές τους.

Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν απαιτεί μόνον αφοσίωση και προσπάθεια, αλλά και σωστή ενημέρωση. Για τον τρόπο προσέγγισης των θεμάτων, τη μεθοδολογία της μελέτης, ακόμη και τη σωστή αξιολόγηση των λύσεων. Συναισθανόμενοι την αγωνία μαθητών και γονιών γύρω από τα ζητήματα αυτά και την ανάγκη για ακόμη καλύτερη ενημέρωση γύρω από το κεφάλαιο «Πανελλαδικές Εξετάσεις», αποφασίσαμε να αφιερώσουμε χώρο και χρόνο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το KAVALA POST, για πρώτη φορά στην Καβάλα, θα παρέχει σε όλους τους αναγνώστες του τις λύσεις για όλα τα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Έγκαιρα, έγκυρα και με επιστημονική τεκμηρίωση. Και για να το πετύχουμε αυτό, συνεργαστήκαμε με το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Άριστον

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, από τις 7 έως και τις 19 Ιουνίου 2017, λίγο μετά την αποχώρηση των εξεταζόμενων από τις αίθουσες, το KAVALA POST και το Άριστον θα δημοσιεύουν στην ειδική πλατφόρμα που έχουμε ετοιμάσει τις προτεινόμενες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν τεθεί και μάλιστα με ανάλυση και σχολιασμό από τους καθηγητές της ομάδας του φροντιστηρίου.

Τις ημέρες που μεσολαβούν από σήμερα μέχρι και την έναρξη των Εξετάσεων, στην ίδια πλατφόρμα θα δημοσιεύονται καθημερινά ενημερωτικά άρθρα που ως στόχο θα έχουν να βοηθήσουν όλους τους υποψηφίους αλλά και τους γονείς τους στην ακόμα καλύτερη προετοιμασία με «όπλο» την έγκυρη ενημέρωση, τόσο σε σχέση με τα επιμέρους μαθήματα όσο και σε σχέση με γενικότερα θέματα που άπτονται μιας καλύτερης προσέγγισης.

Στο «ταξίδι» αυτό που ξεκινάμε μαζί, σας θέλουμε συνοδοιπόρους. Με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις αλλά και τις ερωτήσεις σας. Ευελπιστούμε να φανούμε χρήσιμοι στον βαθμό που μας αναλογεί.

Καλή Νέα Αρχή και Καλή Επιτυχία σε όλους!
KAVALA POST


Ο λόγος στον διευθυντή του Άριστον Άρη Πολίτη για το δικό του καλωσόρισμα σε αυτό το κοινό μας εγχείρημα…

«Με τελικό «προορισμό» τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε και εμείς στην προσπάθεια των υποψηφίων να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα να έχουν την πλήρη εικόνα των λύσεων των θεμάτων σε κάθε μάθημα. Ανταποκρινόμαστε με χαρά στην επιθυμία της ενημερωτικής ιστοσελίδας KAVALA POST να παρουσιάσει στην κοινωνία της Καβάλας, όπως πάντα με εγκυρότητα, επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις περιγράφοντας αναλυτικά τον τρόπο σκέψης που οδηγεί στα ορθά αποτελέσματα και όχι μόνον σε αυτά.

Στηριζόμενοι στην πολυετή ιδακτική εμπειρία μας, την εκ βάθους γνώση των αντικειμένων και τη μεταδοτικότητά μας, διδάσκουμε πώς πρέπει να γράψεις τα θέματα των εξετάσεων για να πάρεις το άριστα και όχι απλά να βρεις το σωστό αποτέλεσμα χωρίς επαρκείς εξηγήσεις.

Στις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα παρουσιάσουμε σε κάθε μάθημα τα σημεία που πρέπει να προσέξουν περισσότερο φέτος οι υποψήφιοι, επισημαίνοντας τις πιο «καυτές» ενότητες της ύλης, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει ο υποψήφιος τα θέματα την ώρα που γράφει.

Ευελπισθούμε ότι θα βοηθήσουμε, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό από τη θέση αυτή, την προσπάθεια των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας και φυσικά την πολύ σοβαρή δουλειά που κάνουν καθημερινά οι άνθρωποι του KAVALA POST που μας φιλοξενεί για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού της πόλης, μαθητές και γονείς που αγωνιούν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις».
Άρης Πολίτης, φυσικός