Περιοδεία Μέτιου στην Ελευθερούπολη [φωτογραφίες]

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, συνοδεία των υποψηφίων για την ΠΕ Καβάλας, συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της έδρας του δήμου Παγγαίου, ενώ είχε σύντομη συνάντηση και με τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη

Την έδρα του δήμου Παγγαίου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της παράταξης Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, Χρήστος Μέτιος, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους με την παράταξη για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ο κ. Μέτιος συναντήθηκε με επαγγελματίες και κατοίκους της Ελευθερούπολης, περιόδευσε στη λαϊκή όπου άκουσε τα προβλήματα των επαγγελματιών, ενώ επισκέφτηκε και το Αστυνομικό Τμήμα του δήμου Ελευθερούπολης, έχοντας σύντομη συνάντηση με τον διοικητή.

Πριν την περιοδεία του στην αγορά και στην πόλη της Ελευθερούπολης, ο κ. Μέτιος είχε σύντομη συνάντηση και με τον δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη, ενώ φεύγοντας από το δημαρχιακό μέγαρο, δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και να ανταλλάξει ευχές για το Πάσχα με τους εργαζομένους στον δήμο.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στην Ελευθερούπολη