Χρήστος Γάκης: Θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη και του κόσμου που με στήριξε

Ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας αναλαμβάνει από 1 Ιανουαρίου 2022 το «χαρτοφυλάκιο» του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Το «χαρτοφυλάκιο» του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναλαμβάνει ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Χρήστος Γάκης, μετά τις ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστου Μέτιου για τις αλλαγές στα πρόσωπα στη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Ο κ. Γάκης ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ αναφέρει ότι στην αρμοδιότητά του εντάσσεται και το έργο του Φυσικού Αερίου, ένα έργο το οποίο «θα δώσει νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή μας».

Η ανακοίνωση του Χρήστου Γάκη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, κ. Χρήστο Μέτιο, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντάς μου τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη σε ζητήματα ενέργειας και περιβάλλοντος. Στην αρμοδιότητά μου εντάσσεται και το έργο του Φυσικού Αερίου στην Περιφέρειά μας, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της ενέργειας, που θα δώσει νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή μας. Γνωρίζω ότι θα υπάρξουν δυσκολίες, θα προσπαθήσω όμως να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη, αλλά και του κόσμου που με στήριξε και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.