Αντωνιάδης-Πολίτης: Αλλαγή σκυτάλης σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας για το μέλλον της Καβάλας

Απερχόμενος και επερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας συναντήθηκαν και συζήτησαν σε κλίμα ουσίας λίγο πριν την ανάληψη των νέων καθηκόντων του Αλέξη Πολίτη

Μετά τις αλλαγές στη Διοίκηση της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 με τον διάδοχό του στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, εν είδει μιας πρώτης επαφής, σε χαλαρό κλίμα, αλλά επί της ουσίας.

Οι δύο άντρες τα… είπαν ο ένας στον άλλον -ένεκα και της ημέρας, με τα κάλαντα να έχουν την τιμητική τους- κάνοντας μια πρώτη «χαρτογράφηση» των προβλημάτων της Καβάλας και των θεμάτων που «τρέχουν» ως προτεραιότητες, με τις επαφές τους να είναι συνεχείς από εδώ και πέρα, ενώ σε δεύτερη ανάγνωση «πέρασαν» και το μήνυμα της ενότητας στη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο κ. Πολίτης αναλαμβάνει και επίσημα το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 τα νέα του καθήκοντα, όπου θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Νομαρχίας της Καβάλας και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, παρουσία ελάχιστου κόσμου εξαιτίας της επέλασης της Covid-19, εξ ου και η πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε εξωτερικό χώρο.