Επίσημη πρώτη για τον Αλέξη Πολίτη στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας [φωτογραφίες]

Οι δεσμεύσεις για τη θητεία του η οποία ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ, κ. Στέφανος

Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην είσοδο της Νομαρχίας Καβάλας ξεκίνησε και επίσημα το πρωί του Σαββάτου 1 Ιανουαρίου 2022 η θητεία του νέου Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ενώ το «παρών» έδωσε ελάχιστος κόσμος, λόγω των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19.

«Είθε το νέο έτος να μας χαρίσει ό,τι μας πήρε ή ό,τι δε μας έδωσε το προηγούμενο. Να είστε βέβαιοι ότι η πανδημία, με τη σημερινή της μορφή, θα τελειώσει στο 2022, γεγονός που θα γεννήσει εκ προοιμίου νέες ευκαιρίες. Από σήμερα και επίσημα ξεκινώ να ασκώ τα καθήκοντά μου στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Δεσμεύομαι για σκληρή δουλειά με επίκεντρο τους πολίτες και τη βελτίωση της ζωής τους. Ας γίνει η νέα χρονιά εφαλτήριο για ανάπτυξη και ουσιαστική πρόοδο του τόπου μας. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μας», ανέφερε ο κ. Πολίτης στο μήνυμά του.