Ο Χρήστος Μέτιος υποδέχτηκε τον… «Βασιλιά Ότο» [φωτογραφίες]

Ο προπονητής της Εθνικής που κατέκτησε το Euro 2004 επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Κομοτηνή για την αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Tον προπονητή της θρυλικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004, Ότο Ρεχάγκελ, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος! Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε την Παρασκευή 20/5 στην Κομοτηνή προκειμένου να αναγορευθεί σε επίτιμο διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο φετινό επετειακό 30ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η τελετή αναγόρευσης έγινε δύο χρόνια μετά τον αρχικό προγραμματισμό λόγω της πανδημίας και αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων τιμής του υψηλού προσκεκλημένου από τις τοπικές αρχές.

Σχολιάζοντας τη συνάντηση με τον «Βασιλιά Ότο» ο Χρήστος Μέτιος τόνισε ότι «είχα τη χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος, στο πλαίσιο του 30ου Συνεδρίου της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία θυμηθήκαμε στιγμές από τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004».