Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Τα μέλη και οι στόχοι

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση ο κ. Μέτιος έθεσε τις κατευθύνσεις στρατηγικής για το πρώτο διάστημα λειτουργίας του Οργανισμού και η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Οργανισμός θα βοηθήσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας στην εκπόνηση μελετών και στην υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη η Περιφέρεια.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι μία ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού που συστάθηκε πρόσφατα με στόχο να παρέχει επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αλλά και στους τοπικούς φορείς, για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής στους τομείς αρμοδιότητάς της.

Πρόεδρος του Οργανισμού είναι ο ιατρός, Βασίλης Γαλάνης, αντιπρόεδρος ο δικηγόρος, Σωκράτης Ξυνίδης και Διευθύνων Σύμβουλος ο πολιτικός μηχανικός, Απόστολος Παυλίδης.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

  • ο πολιτικός μηχανικός, Μιχάλης Αμοιρίδης
  • ο  ιατρός, Σεμπαετίν Γκασήλ
  • η οικονομολόγος, Ευαγγελία Δίνα-Ασλανίδου
  • ο πολιτικός μηχανικός, Γιώργος Κουκουράβας
  • ο οικονομολόγος, Θάνος Παπανικολάου
  • ο χημικός, Βασίλης Ποζατζίδης