Επίσκεψη-αστραπή του Αντώνη Σαμαρά στην Καβάλα

Ο τέως πρωθυπουργός συνάντησε παλιά και νέα στελέχη της ΝΔ πριν αναχωρήσει για την προγραμματισμένη ομιλία του στην Ξάνθη

Επίσκεψη-αστραπή στην Καβάλα πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2016 ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της ομιλίας του σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 το πρωί στην Ξάνθη για ζητήματα που αφορούν την ελληνική οικονομία. Ο κ. Σαμαράς είχε μια φιλική συνάντηση στο OCEAN Cafe Bar & Restaurant μαζί με τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τους τέως βουλευτές Γιώργο Καλαντζή, Γιάννη Πασχαλίδη και Ντίνο Κλειτσιώτη, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Κώστα Αντωνιάδη, τον περιφερειακό σύμβουλο Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καβάλας της ΝΔ Μαρίνα Φιλιππίδου, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας Χαράλαμπο Δράκο και άλλα τοπικά κομματικά στελέχη, ενώ δεν παρέλειψε να συνομιλήσει με στελέχη της τοπικής κομματικής νεολαίας.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής για την υποδοχή που του επιφύλαξαν τα στελέχη της ΝΔ, ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη Βόρεια Ελλάδα, όπως δήλωσε με έμφαση και ο ίδιος. Ιδιαίτερα ικανοποίηση εξέφρασε για την συνομιλία που είχε με νέα παιδιά, «γιατί όποιος αγωνίζεται, αγωνίζεται για το αύριο και το μέλλον και σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, πρέπει να αναλύεται το μέλλον και να μπορούμε μέσα από παρεμβάσεις να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή εκείνων που θα το αντιμετωπίσουν», όπως είπε ο ίδιος, αποφεύγοντας, ωστόσο, να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε την αγάπη του τέως πρωθυπουργού για την Βόρεια Ελλάδα και δη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. «Ο κ. Σαμαράς επέλεξε να έρθει στην Καβάλα για να δει παλιούς καλούς φίλους, ωστόσο αποτελεί τιμή για την πόλη να την επισκέπτεται ένας τέως πρωθυπουργός», όπως δήλωσε ο βουλευτής Καβάλας. Πάντως, ο κ. Σαμαράς είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Καβάλα, ενώ οι κ. κ. Αντωνιάδης και Ιωσηφίδης τού μετέφεραν τα θέματα που «τρέχουν» στην ΠΕ Καβάλας και την ΠΑΜ-Θ. Ο κ. Σαμαράς γευμάτισε το μεσημέρι στο καφέ-εστιατόριο «Μύλου Μόλος», πριν αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για την Ξάνθη.