Ε. Δρακονάκη κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: «Ρεσιτάλ άγνοιας και μικροψυχίας»

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή Δήμου Καβάλας» Ευαγγελία Δρακονάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook μία δηκτική ανάρτηση που «χτυπά» τους βουλευτές Καβάλας Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου αλλά και την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς τους στο θέμα της πληρωμής των συμβασιούχων μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης της κ. Δρακονάκη.

«Επιτέλους οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Καβάλας του προγράμματος “Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής” απευθύνθηκαν για την πλημμελή μισθολογική ροή στην πραγματική πηγή του προβλήματος. Είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι, μαζί με κάποιους διαστρεβλωτές συνδικαλιστές ένα ρεσιτάλ άγνοιας και μικροψυχίας.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές κάνουν μαθήματα κοινωνικής πολιτικής στη διοίκηση της Δήμητρας Τσανάκα, όταν τοποθετήσαμε όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς καλύπτοντας κατά 100% όλους τους δικαιούχους του ΕΣΠΑ και κατά συνέπεια εξασφαλίζοντας ΟΛΕΣ τις θέσεις εργασίας για τους συμβασιούχους με την προϋπόθεση να μη γίνουν πραγματικότητα οι εξαγγελίες της κ. Γεροβασίλη για το πώς θα εξασφαλισθούν τα χρήματα για τα 15.000 επιπλέον παιδιά του ΕΣΠΑ. Αυτή είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. 

Ευτυχώς που τα τοπικά ΜΜΕ είναι πολύ καλύτερα πληροφορημένα…».