Ανοιχτή Πόλη: «Ο απολογισμός του τίποτα»

Η παράταξη του τ. δημάρχου Κωστή Σιμιτσή για την απολογιστική εκδήλωση (2014-2016) της Δήμητρας Τσανάκα

Η δημοτική παράταξη της Ανοιχτής Πόλης με επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της εκδήλωσης Διοικητικού Απολογισμού 2014-2016 της Δημοτικής Αρχής της Δήμητρας Τσανάκα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

«Η κ. Τσανάκα ψάχνει να βρει παρέα στον βηματισμό “σημειωτόν”, με τον οποίο ασκείται εδώ και δύο χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Έχει οργανώσει εκδήλωση απολογισμού για την Τρίτη το απόγευμα και προσπαθεί, προσκαλώντας μεγάλο αριθμό συμπολιτών, να αντισταθμίσει την απουσία έργου. Αυτός ο τρόπος διαφήμισης ταιριάζει απολύτως με την αντίληψη που διακατέχει την ίδια και τα στελέχη της για τη λειτουργία του Δήμου ως ενός διαρκούς και θορυβώδους πανηγυριού.

Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιάσει και το όραμα της διοίκησής της για τα επόμενα χρόνια. Το αναμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον. Προεκλογικά δεν είχε πει τίποτε απολύτως και απλώς υποσχέθηκε να δώσει δουλειά στις ταβέρνες. Έστω κι έτσι είναι καιρός πια να μάθουμε όλοι οι Καβαλιώτες πού το πάει. Ελπίζουμε να δώσει στοιχεία και λεπτομέρειες και να μη καταφύγει για άλλη μια φορά σε γενικολογίες».