Στελέχη της ΝΔ στο Πολίτειο Γηροκομείο της Χρυσούπολης

Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας, «με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της ΝΔ στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 επίσκεψη στο Πολίτειο Γηροκομείο Χρυσούπολης «Η Αγία Ανθούσα», από κλιμάκιο στελεχών της με επικεφαλής τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Νέστου Φώτη Πασχαλίδη, συνοδευόμενοι από το τοπικό συμβούλιο της ΝΔ Νέστου, τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Χιώτη, τη νομική σύμβουλο Ελένη Κυριαζίδου, τη σύμβουλο γυναικείων θεμάτων Μαρία Κεϊσίδου, τον σύμβουλο κοινωνικών θεμάτων Παναγιώτη Δουκαλίανο και τον εκπρόσωπο της ΝΟΔΕ Καβάλας Σωτήρη Παπαδόπουλο. Στην επίσκεψη και στη συζήτηση παρευρέθη και ο Αντιπεριφερειάρχης  Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Νέστου της ΝΔ αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή του Πολίτειου Γηροκομείου Χρυσούπολης, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Παύλο Κίτσο καθώς και με το προσωπικό όπου ευχήθηκε χρόνια πολλά αλλά και άκουσε και συζήτησε θέματα που απασχολούν τη Μονάδα Φροντίδας ηλικιωμένων της πόλης μας.

Ως μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέστου της Ν.Δ. αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας».