Η ΔΗΜΑΡ Καβάλας για την επίσκεψη Μαργαρίτη

Πρώτη ανοικτή σύσκεψη Γραμματείας ΑΜ-Θ της ΔΗΣΥ με το βλέμμα στις νεότερες εξελίξεις της πολιτικής επικαιρότητας

Στην Καβάλα θα βρεθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 το στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών) και υπεύθυνος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Μαργαρίτης. Στις 12:30, ο κ. Μαργαρίτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ από το ξενοδοχείο Airotel Galaxy, ενώ από τις 17:00 έως τις 20:00 θα συμμετέχει στην προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση στον ίδιο χώρο.

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ Καβάλας

«Η πολιτική πραγματικότητα απαιτεί να βρίσκονται σε εγρήγορση οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Το τέλος αυτής της εβδομάδας ήταν πλήρες γεγονότων στην εξωτερική αλλά και στην εσωτερική ειδησεογραφία. Η προσχώρηση του ΚΙΔΗΣΟ του Α. Παπανδρέου ήταν ασφαλώς μία κίνηση που τάραξε τα ύδατα της κεντροαριστεράς και έβαλε σε κίνηση διαδικασίες που προοιωνίζουν περαιτέρω εξελίξεις στον χώρο αυτόν, με την απλή λογική ότι και άλλες κινήσεις και δυνάμεις που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό το εγχείρημα,πρέπει να τολμήσουν να το κάνουν επ’ ωφελεία του χώρου αλλά κύρια της πατρίδας παρακάμπτοντας προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτέλειες.

»Έτσι, η Δημοκρατική Συμπαράταξη κάνει την πρώτη ανοικτή σύσκεψη της Γραμματείας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με εισηγητή το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Θεόδωρο Μαργαρίτη, με θέμα τις “νεότερες εξελίξεις της πολιτικής επικαιρότητας και την καλύτερη οργάνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».