ΟΕΧΒΕ: Αν η ΝΔ συνεχίσει να κωφεύει, θα έχει ταυτιστεί με την πλήρη ανομία που εκφράζει ο κ. Λαυρεντιάδης!

«Αιχμηρή» ανακοίνωση για τη «συνάντηση» Άδωνι-Μακάριου στην πίτα της ΝΟΔΕ με «συνδικαλιστές» - Από τα «πυρά» δεν γλιτώνει ούτε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος...

Με μια ιδιαίτερα «αιχμηρή» ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook, η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ) στηλιτεύει τη «συνάντηση» που φέρεται να είχαν στην Καβάλα εργασιακοί αντιπρόσωποι των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο Εργοστάσιο των Λιπασμάτων της Νέας Καρβάλας τόσο με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη όσο και με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριο Λαζαρίδη.

Η «συνάντηση» των εργαζομένων με τα δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ γνωστοποιήθηκε μέσω του προφίλ που οι πρώτη διατηρούν στο facebook, συνοδεία και των αντίστοιχων φωτογραφιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηγεσία της ΟΕΧΒΕ προέρχεται από την ΔΑΚΕ, που δεν είναι παρά ο συνδικαλιστικός «βραχίονας» της… Νέας Δημοκρατίας!

Το σχόλιο της ΟΕΧΒΕ

«Πραγματικά απορούμε για τη συμπεριφορά των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Στην Καβάλα υπάρχουν 180 απολυμένοι αδίκως και με την καταστρατήγηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, (αζημιως χωρίς δικαίωμα εγγραφής στον ΟΑΕΔ λογο ψεύτικων μηνύσεων που ουδεμία σχέση είχε με την εργασία τους) απολύθηκαν από τον πιο αφερέγγυο εργοδότη που υπήρξε ποτέ στα χρονικά….Η Νέα Δημοκρατία που ευαγγελίζεται σύντομα να είναι Κυβέρνηση, πιστεύοντας όπως λέει στην υγιή επιχειρηματικότητα και στις υγιείς εργασιακές σχέσεις. Τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα αντί να προστατέψουν τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος τον αφήνουν να εκτίθεται βγάζοντας φωτογραφία με τους δύο διορισμένους προέδρους “σωματείων”-“πουλέν” του κ. Λαυρεντιάδη. Παράδοξο επίσης είναι ότι κανείς από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει συναντήσει το Σωματείο των απολυμένων… κανείς δεν έχει συναντήσει τους εργαζόμενους απολυμένους… Όσο για το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιωτόπουλο η όλη του συμπεριφορά είναι μία πλήρης ταύτιση με τον Λαυρεντιάδη. Επιτέλους εκεί στη Νέα Δημοκρατία θα υπάρξει κάνεις έμπρακτα να καταδικάσει τις πρακτικές Λαυρεντιάδη;;; Γιατί αν συνεχίσουν να κωφεύουν θα πρέπει να σταματήσουν να αναφέρονται σε υγιείς επιχειρηματίες…και σε υγιείς εργασιακές σχέσεις… και θα έχουν ταυτιστεί με την πλήρη ανομία που εκφράζει ο κύριος Λαυρεντιάδης!!!».