Ορκωμοσία και δήλωση Σπύρου Προυσαεύ

Ο 45χρονος από το Ζυγός είναι πλέον Δημοτικός Σύμβουλος με τον Τόπο της Ζωής μας - Καλωσόρισμα και ευχαριστήριο προς τον Νίκο Κιοσέ από τον επικεφαλής Μάκη Παπαδόπουλο

Σήμερα ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας ο Σπύρος Προυσαεύς με τον ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. Ο κ. Προυσαεύς γεννήθηκε το 1971 και είναι κάτοικος Ζυγού, έγγαμος με ένα παιδί και αγρότης στο επάγγελμα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζυγού και είναι αντιπρόσωπος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας. Είναι ενεργό μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Καβάλας για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ.

Δήλωση Προυσαεύ

«Είναι τιμή για μένα να εκπροσωπήσω την τοπική κοινωνία των Φιλίππων στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προωθήσω τα συμφέροντα του τόπου μας και να στηρίξω κάθε δίκαιη και σωστή λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, γνωρίζοντας καλά τις επιθυμίες και τις διεκδικήσεις των συμπολιτών μου».

Δήλωση Μάκη Παπαδόπουλου

«Καλωσορίζω τον Σπύρο Προυσαεύ στη δημοτική ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και είμαι σίγουρος πως η συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσουμε ως παράταξη να εκφράζουμε αποφασιστικά τη θέληση των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και όλου του Δήμου Καβάλας.
Ο Σπύρος είναι γνωστός για τη βαθιά γνώση των τοπικών προβλημάτων, για τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά του στην προώθηση και τη διεκδίκηση των συμφερόντων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, αλλά και για την προσήλωσή του στις αξίες της ειλικρίνειας, της αλήθειας και της δικαιοσύνης.
Ταυτόχρονα, θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κιοσέ για τη μέχρι τώρα συμβολή του τόσο στην παράταξη όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο και να του ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία στις πρόσθετες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Νίκος Κιοσές είναι ιδρυτικό μέλος της παράταξής μας και μοιράζεται μαζί μας από την πρώτη στιγμή το όραμα των βαθιών, ριζικών αλλαγών που χρειάζεται ο Δήμος. Με τον Νίκο μας ενώνει η επιθυμία να ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ τον τόπο μας με τη βοήθεια της ΓΝΩΣΗΣ, της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, χωρίς να διστάζουμε να ερχόμαστε σε σύγκρουση με κάθε λογής κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, αλλά και παγιωμένα συμφέροντα που έχουν καταδικάσει τον τόπο μας σε υστέρηση και οπισθοδρόμηση».