Νέα εποχή για τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με Μπόνο στο «τιμόνι»

Συγκροτήθηκε σε σώμα χθες η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και το Συντονιστικό του Κόμματος στην Καβάλα με ανανέωση σε ποσοστό 70% (όλα τα ονόματα)

Τα 13 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν με τις διαδικασίες της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017 συνεδρίασαν χθες Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 για να ορίσουν νέο Συντονιστή, αναπληρωτή Συντονιστή, μέλη της γραμματείας καθώς και να επιλέξουν τους νέους υπεύθυνους τμημάτων.

Συντονιστής της Γραμματείας εκλέχθηκε ομόφωνα ο Δημοτικός Σύμβουλος Παγγαίου Θόδωρος Μπόνος, ενώ αναπληρωτής Συντονιστής, ομόφωνα και αυτός, ο Νίκος Νικολούδης από τη Θάσο

Τα υπόλοιπα πέντε μέλη της γραμματείας είναι ο Φώτης Λάζος, η Νόπη Λημναίου, ο Βασίλης Παπαφιλίππου, η Ελένη Σακαλή και ο Ευριπίδης Ταρασίδης. Η ανανέωση της Γραμματείας έγινε κατά 70%.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας «τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής συμφώνησαν στην αναγκαιότητα μεγαλύτερης και αποτελεσματικότερης επαφής με την κοινωνία του νομού, δυναμικότερης επικοινωνιακής πολιτικής και πολύπλευρης πολιτικής παρέμβασης».