Πολιτική εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Νέστου

Παρουσία μελών της οργάνωσης αλλά και της νεολαίας, με εισηγήσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Νέστου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πρώην Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στη Χρυσούπολη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του τέως πρόεδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας Κώστα Ευθυμιάδη. Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Τιμόθεος, με τον τ. νομάρχη Καβάλας Θόδωρο Καλλιοντζή να κερδίζει το φλουρί.

Κατόπιν, αναγνώστηκε από τη νομική σύμβουλο της ΔΗΜΤΟ Νέστου Ελένη Κυριαζίδου ο χαιρετισμός στην εκδήλωση που απέστειλε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Νέστου Φώτη Πασχαλίδη, ο οποίος ανέπτυξε τον τρόπο σκέψης και δράσης της Τοπικής Νέστου από την εκλογή της έως σήμερα και πολιτικές εισηγήσεις από τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον τ. δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη. Τη διαδικασία συντόνισε ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Κώστας Χιώτης.

Πολλές παρουσίες

Την εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέστου, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Καβάλας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο Εκπρόσωπος Οργανωτικού Αντώνης Πασχάλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Κώστας Αντωνιάδης, ο Τομεάρχης ΝΔ Δράμας και περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΜ-Θ Σωτήρης Παπαδόπουλος, η Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καβάλας Μαρίνα Φιλιππίδου, το μέλος του ΔΣ της ΝΟΔΕ Καβάλας Ιορδάνης Παπαντίδης, οι τ. βουλευτές Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης και Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, οι πολιτευτές Λάζαρος Τσαλταμπασίδης και Βάσω Παπουτσή-Μήττα, ο τ. δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θάσου Δημήτρης Μανίτσας και ο τ. νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής.