Μάκης Παπαδόπουλος: Η κ. Ιωσηφίδου έχει «ξεφύγει» και συμπεριφέρεται «υστερικά»!

Ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας μπαίνει «σφήνα» στην κόντρα της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ με τον εντεταλμένο σύμβουλου της ΠΑΜ-Θ Μιχάλη Αμοιρίδη και ζητά παρέμβαση δημάρχου!

Την παρέμβαση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα ζητά ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, μετά την «ανοιχτή» επιστολή της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασίας Ιωσηφίδου (διαβάστε την εδώ) κατά του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Μιχάλη Αμοιρίδη (η απάντησή του εδώ). Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

Υπάρχει πλέον σοβαρό ζήτημα με την κυρία Ιωσηφίδου

«Η προσωπική ανακοίνωση (από το Βουκουρέστι…) της κυρίας Αναστασίας Ιωσηφίδου δείχνει ότι η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής είναι πλέον ανεξέλεγκτη και δεν εκφράζει τον θεσμικό της ρόλο, αλλά τις προσωπικές της απόψεις και επιδιώξεις.

Δυσκολευόμαστε να κάνουμε πολιτική συζήτηση με την κυρία Ιωσηφίδου, όταν συνεχώς λέει ψέματα και μάς καταλογίζει απόψεις και θέσεις που δεν έχουμε εκφράσει. Από πού προκύπτει ότι δεν θέλουμε εμείς να συμμετέχει ο Δήμος στις τουριστικές εκθέσεις των γειτονικών κρατών; Υποθέτουμε από το μυαλό της… Όπως και να ‘χει όμως, ο Δήμος δεν είναι δυνατόν να αποφασίζει μόνος του, χωρίς την άποψη των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, για τις τουριστικές εκθέσεις, αλλά και για το ποιοι θα συμμετέχουν στις αποστολές του Δήμου. Αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά η κυρία Ιωσηφίδου.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ «ξεφεύγει» εντελώς και «ξεσπαθώνει» με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον δημόσιου φορέα και εκπροσώπων του, αυτή τη φορά της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του Εντεταλμένου για θέματα τουρισμού Περιφερειακού Συμβούλου. Αυτού του είδους οι «υστερικές» συμπεριφορές και αντιδράσεις μάς εκθέτουν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μειώνουν την αξιοπιστία του Δήμου μας.

Ζητούμε πλέον από τη Δήμαρχο Καβάλας να επέμβει και να λάβει μέτρα, για να σταματήσει η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης) τις προσωπικές πολιτικές και τις προσωπικές επιθέσεις σε φορείς που συνεργάζονται με τον Δήμο μας.

Ο τουρισμός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να παίζει κανείς προσωπικά παιχνίδια προβολής. Είναι η βασική πηγή άμεσου εισοδήματος και ρευστότητας της τοπικής αγοράς και ο Δήμος οφείλει να τον υποστηρίζει με ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ και όχι να αντιδικεί δημόσια με όσους οφείλει να συνεργάζεται.

Για τα υπόλοιπα περί τουριστικής προβολής και ανάπτυξης θα επανέλθουμε συντόμως».

In this article