Εμμανουηλίδης για Καλλιοντζή-Μαρκόπουλο: Η υπέρβαση της θρασύτητας! (ήχος)

«Παραμύθια» τα περί μετατόπισης των ευθυνών - «Κάποια χέρια που βάζουν υπογραφές, να είναι πιο προσεκτικά»!

Μετά τη συνέντευξη στο ALPHA Radio 88,6 του τ. Νομάρχη Καβάλας Θόδωρου Καλλιοντζή σχετικά με τις ευθύνες για το σταμάτημα των μετρήσεων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην περιοχή μας (μπορείτε να τις ακούσετε εδώ), ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε παρέμβαση στον ίδιο ραδιοσταθμό κάνοντας λόγο για δηλώσεις «ενδεικτικές του συστήματος που κυβερνούσε τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια».

Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Χαζαρίδη σε υψηλούς τόνους και φανερά ενοχλημένος χαρακτήρισε «θρασύτητα» το να αποδίδει ευθύνες ο ένας στον άλλον, τη στιγμή που όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή μας «ζούσαμε μία φρίκη παρανομίας» και τις δικαιολογίες που προτάθηκαν από τον κ. Καλλιοντζή (αλλά και από τον κ. Μαρκόπουλο νωρίτερα-ακούστε εδώ) ως «παραμύθια που δεν αντέχουν ούτε τα μικρά παιδιά».

Για άλλη μια φορά επίσης, ο κ. Εμμανουηλίδης έκανε λόγο για την ανάγκη μιας συντεταγμένης «απάντησης» από πλευράς της Πολιτείας στην «παρανομία» και την αδιαφορία, ενώ προειδοποίησε με νόημα ότι «κάποια χέρια, προτού βάλουν κάποιες υπογραφές, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά»!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Εμμανουηλίδη: