Στο επίκεντρο τα Αγροτικά με επίσκεψη Αραχωβίτη στην Καβάλα

Ο βουλευτής Λακωνίας καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας,  ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για την τόνωση του πρωτογενή τομέα στο νομό, διοργανώνουν μια σειρά από συναντήσεις και εκδηλώσεις, με αφορμή την επίσκεψη του Σταύρου Αραχωβίτη, γεωπόνου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, συντονιστή της «Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου» στη Βουλή για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, στις 10:00, θα πραγματοποιηθεί κλειστή συνάντηση στο ΚΕΓΕ στη Χρυσούπολη με τους Αγροτικούς Συλλόγους του νομού. Στον ίδιο χώρο στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση με φορείς της πρωτογενούς παραγωγής, Συνεταιρισμούς, Ομάδες Παραγωγών, κ.ά. με σκοπό την ενημέρωση και την επίλυση προβλημάτων πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαρτίου, στις 19:00, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στα πλαίσια δράσεων εν όψει του 1ου Συνεδρίου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (6-9 Απριλίου Αθήνα) διοργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΚΟΣΤΟΣ & ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, με κεντρικό ομιλητή τον Σταύρο Αραχωβίτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ, στα Κηπιά, 4ο χλμ Ελευθερούπολης-Θεσσαλονίκης, δίπλα στον κόμβο της Εξοχής.