Σε τροχιά Συνεδρίου (και) η Δημοκρατική Συμπαράταξη Καβάλας

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με παρόντα παλιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, των Κινήσεων Πολιτών και του ΚΙΔΗΣΟ με φόντο το Συνέδριο του Ιουνίου

Πολιτική εκδήλωση-ανοιχτός διάλογος με φόντο το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Ιούνιο του 2017 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ στην Καβάλα.

Εισηγητές ήταν οι Μιχάλης Κατρίνης από το ΠΑΣΟΚΓιώργος Σιακαντάρης από τη ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Δουκέλης από τις Κινήσεις Πολιτών και Πασχάλης Τάσιος από το ΚΙΔΗΣΟ.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη Καβάλας προσκάλεσε κάθε προοδευτικό πολίτη να παρευρεθεί στην εκδήλωση για να καταθέσει τις απόψεις του και να διεκδικήσει αν το επιθυμεί ακόμη και τη συμμετοχή του σε ένα δημοκρατικό συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία και όχι μόνο για τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών, ΚΙΔΗΣΟ).

Όποιος επιθυμούσε, ανεξαρτήτου κόμματος, μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να καταθέσει τις απόψεις του, ενώ αρκετά ήταν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ Καβάλας, παλιά και νεότερα, που έδωσαν το «παρών».

Όπως είπε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Ιορδάνης Χοροζίδης, «το Συνέδριο αυτό έφερε στο προσκήνιο την ενιαία Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη που όποτε ανέλαβε τις τύχες του έθνους λειτούργησε θετικά και εποικοδομητικά. Σ’ αυτήν την προοπτική έχουμε ομιλητές τους κυρίους Κατρίνη Μιχάλη από το ΠΑΣΟΚ, από τη ΔΗΜΑΡ τον Σιακαντάρη Γιώργο, από το ΚΙΔΗΣΟ τον Τάσιο Πασχάλη και από τις Κινήσεις Πολιτών τον Γιάννη Δουκέλη».

Ο κ. Χοροζίδης τόνισε, επίσης, την αναγκαιότητα «σ’ αυτή την προοπτική να είμαστε παρόντες και όποτε ξαναπροσκληθούμε και με μεγάλη διάθεση με διάλογο που είναι αναγκαίος, όχι μόνο για τη λογική των πραγμάτων, αλλά και γιατί μας φέρνει κοντά και λειτουργεί το συναίσθημα. Αυτό το συναίσθημα που πυροδοτεί αυτή τη λογική και μας φέρνει σε αποτελέσματα».