Θόδωρος Μουριάδης: Καλύτερα ιθαγενής, παρά αφελής!

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών απαντάει στον... «αόρατο Αντιδήμαρχο»!

Άμεση ήταν η απάντηση του Θόδωρου Μουριάδη στην ανακοίνωση του δήμου Καβάλας που του ασκούσε δριμεία κριτική για τις δηλώσεις του σε τοπικό Μέσο Ενημέρωσης (διαβάστε την ανακοίνωση εδώ). Ο πρώην Αντιδήμαρχος της διοίκησης Σιμιτσή επιμένει ότι οι παραχωρήσεις Κουρουμπλή δεν ήταν παρά «καθρεφτάκια» σε… ιθαγενείς.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Μουριάδης απευθύνεται προς τον «αόρατο αντιδήμαρχο» ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, «κρύβεται» πίσω από την ανακοίνωση του δήμου Καβάλας, απλά δεν την υπογράφει.

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανοιχτής Πόλης παραπέμπει στο άμεσο μέλλον για λεπτομερή απάντηση περί πεπραγμένων της διοίκησης Σιμιτσή. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Μουριάδη.

Κύριε αόρατε Αντιδήμαρχε…

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γραφείο Τύπου του δήμου Καβάλας ασχολείται με τις δηλώσεις ενός δημοτικού συμβούλου και μάλιστα ιθαγενούς που όμως δεν δέχεται να του δείχνουν καθρεφτάκια, όπως κανείς απο τους δημότες δεν ανέχεται την υπερβολή, τις παλαιο κομματικές πρακτικές απο όπου και αν προέρχονται και μάλιστα στις εποχές των οικονομικών προβλημάτων.

Κύριε αόρατε Αντιδήμαρχε, παρακαλώ να γράφετε το όνομά σας και όχι να χρησιμοποιείτε το κάλυμμα του γραφείου Τύπου, δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση αλλα πρόθεση. Το Πάρκο Φαλήρου, εκτός απο το Λουνα παρκ που παίρνει χρήματα ο ΟΛΚ και δεν παραχωρείται, χρησιμοποιείται ήδη απο την εποχή που ηταν δήμαρχος ο Στάθης Εριφυλλιδης.

Οι αποθήκες όταν θα εγκρίνει το υπουργείο οικονομικών ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ, όσο για το καρναγειο όταν θα λυθούν τα προβλήματα επίσης με το ίδιο υπουργείο ΘΑ κάνετε κάποια αξιοποίηση .

Κύριε αόρατε Αντιδήμαρχε προτού γράψετε το οτιδήποτε καλό ειναι να είστε ενημερωμένος για τα θέματα των παραχωρήσεων όπως και για την πορεία των παραχωρήσεων στην Πάτρα.

Για το τι κάναμε τα οκτώ χρόνια θα σας δοθεί απάντηση με λεπτομέρειες. Κύριε, καλύτερα ιθαγενής παρά αφελής».