Και ξαφνικά, ένας «ψεύτικος» λογαριασμός στο facebook στο όνομα του Γιώργου Γραμμένου!

Θορυβημένος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας έσπευσε να ενημερώσει τους συναδέλφους του δικηγόρους ότι δεν ανήκει σε αυτόν

Εδώ και λίγες μέρες, «άνοιξε» στο facebook ένας λογαριασμός υπό το όνομα «Γεώργιος Γραμμένος». Πολλοί χρήστες του δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, πιστεύοντας προφανώς ότι πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, είτε αποδέχθηκαν το αίτημα φιλίας που τους απεστάλη ή έστειλαν οι ίδιοι αίτημα προς αυτόν, προκειμένου να συνδεθούν. Το πρόβλημα είναι, ότι ο λογαριασμός αυτός δεν δημιουργήθηκε από τον κ. Γραμμένο, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να ενημερώσει αρχικά τους συναδέλφους του δικηγόρους προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Η ενημερωτική επιστολή Γραμμένου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνω ότι δεν διατηρώ λογαριασμό ούτε στο ”facebook”, ούτε σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός που έχει εμφανιστεί εσχάτως στο facebook με το όνομα “Γεώργιος Γραμμένος”, με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς φωτογραφία, δεν ανήκει σε εμένα, αλλά σε τρίτο, άγνωστο πρόσωπο και ενδεχομένως να είναι κακόβουλος. Όσοι από εσάς δεχθήκατε ή απευθύνατε κάποιο αίτημα φιλίας από και προς αυτόν, παρακαλώ πολύ διαγράψτε τον. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Γραμμένος.