Βαγγέλης Παππάς για ΔΕΠΟΣ: Εκεί που μας χρωστούσανε, μας ζητάνε και το βόδι!

Ο επικεφαλής της ΚΑΠ αμφισβητεί τους ισολογισμούς της Κοινοπραξίας και ζητά από τη δήμαρχο να ελέγξει νομικά το ζήτημα

Με μία λαϊκή έκφραση συνοψίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση το θέμα της ΔΕΠΟΣ και τις αξιώσεις των εκκαθαριστών της εταιρίας από τον δήμο Καβάλας ύψους 300.000 ευρώ (διαβάστε σχετικά εδώ). Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παππάς λέει ότι «εκεί που μας χρωστούσανε, μας ζητάνε και το βόδι»!

Ο κ. Παππάς αμφισβητεί τους ισολογισμούς της Κοινοπραξίας ΔΕΠΟΣ-δήμου Καβάλας. «Υπάρχει μία περίεργη απόφαση το 1994, όπου ενώ είχε δημιουργηθεί μία σύγχρονη γειτονιά, η ΔΕΠΟΣ, τα έσοδα αντί να διανεμηθούν στους δύο μετόχους της Κοινοπραξίας, τελικά διοχετεύτηκαν αλλού και δημιουργήθηκε ένας ισολογισμός τον οποίο εμείς αμφισβητούμε. Ο ισολογισμός είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να δημιουργεί μόνο… υποχρεώσεις! Εδώ υπάρχουν έσοδα!

»Εμείς είπαμε στη δήμαρχο να ζητήσει αναλυτικά τι πούλησαν, τι πήραν και τι ξόδεψαν, για να δούμε τι μένει και τι υπολείπεται, καθώς δεν έχει γίνει εκκαθάριση. Προτείναμε μάλιστα να βάλουμε και εμείς φοροτεχνικούς για να δούμε αν τελικά καλώς έγιναν τα πράγματα. Θεωρώ πως υπάρχουν κάποια εκατομμύρια κέρδη τα οποία είτε αποκρύπτονται είτε διοχετεύτηκαν… αλλού».