Στην Κρήτη με τον Λευτέρη Αυγενάκη ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στις Νομαρχιακές Συνελεύσεις της Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου και Λασιθίου, ενώ θα έχει επαφές και συναντήσεις για θέματα του τομέα Δικαιοσύνης

Για την Κρήτη αναχώρησε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 ο βουλευτής Καβάλας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, μαζί με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα είναι κεντρικός ομιλητής στις Νομαρχιακές Συνελεύσεις της Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου και Λασιθίου που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και Πέμπτη 10 και 11 Μαΐου αντίστοιχα, ενώ θα παραχωρήσει και Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, θα επισκεφτεί τις φυλακές Αλικαρνασσού και τις φυλακές της Νεάπολης και θα έχει συνάντηση με μέλη του Δικηγορικού και Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Αμέσως μετά, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στην Καβάλα, προκειμένου να παραστεί στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ, που θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», με ομιλητή τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος Κώστα Καραγκούνη.