Στην Καβάλα ο Παναγιώτης Καρκατσούλης

Ο πρώην βουλευτής και Γραμματέας του κοινοβουλευτικού έργου στο Ποτάμι θα μιλήσει στο ΤΕΙ ΑΜ-Θ και θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, καθώς και με παραγωγικούς φορείς της Καβάλας

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 ο πρώην βουλευτής και Γραμματέας του κοινοβουλευτικού έργου στο Ποτάμι Δρ. Παναγιώτης Καρκατσούλης καλεσμένος του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Ο κ. Καρκατσούλης, ως αναλυτής δημόσιας πολιτικής και ιδρυτής του Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Ποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν στο κράτος για να βγούμε απ’ την κρίση;» στις 16:00 στο κτήριο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος (αίθουσα 102).

Η ομιλία θα γίνει στο πλαίσιο του μαθήματος management στον Δημόσιο τομέα του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών-Master in Business Administration MBI» του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Καρκατσούλης θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τους εθελοντές του Ποταμιού στην Καβάλα, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο στο γραφείο του στις 12:30 καθώς και με παραγωγικούς φορείς του τόπου.