Με τον υφυπουργό Βασίλη Κόκκαλη τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καβάλας

Συνάντηση στο πλαίσιο της επίσκεψης του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην πόλη για τα εγκαίνια της Synergia 2017

Συνάντηση με στελέχη και μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Καβάλα είχε το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου 2017 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του κινήματος Βασίλης Κόκκαλης, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην πόλη, για τα εγκαίνια της 3ης Θρακο-Μακεδονικής Έκθεσης Προώθησης Τοπικών Προϊόντων Synergia 2017.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας του υφυπουργού που απασχολούν τόσο την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας όσο και την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παράλληλα με ζητήματα που άπτονται του γενικότερου ενδιαφέροντος και αφορούν τόσο την τοπική όσο και την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Ο κ. Κόκκαλης δεσμεύθηκε για την ακόμη πιο ενεργή υποστήριξη ή και προώθηση προς συναρμόδια υπουργεία, των ζητημάτων που συζητήθηκαν, με σκοπό την δυνατόν πιο άμεση και προς την κατεύθυνση του γενικότερου συμφέροντος επίλυσή τους.