Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Καβάλα: Πολιτική ομιλία και Λαϊκό Γλέντι στο Πάρκο Φαλήρου

Διαβάστε όλο το πρόγραμμα της περιοδείας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Το Σάββατο 10 Ιουνίου, ο κ. Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην Καβάλα, θα έχει επαφές με τους τοπικούς φορείς, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Πάρκο Φαλήρου της οποίας θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τις αφίσες που ήδη «κυκλοφορήσει» στην πόλη, μεγάλο λαϊκό γλέντι!

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Στις 20.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Ξάνθης του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Στις 10:00 θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και στις 11:00 με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο. Οι συναντήσεις θα γίνουν στο Δημαρχείο Καβάλας και το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας αντίστοιχα.

Στις 20:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Καβάλας του ΚΚΕ, στο πάρκο Φαλήρου, όπου και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Στις 10:00 θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο για τους σφαγιασθέντες της Χωριστής Δράμας από τους Βούλγαρους φασίστες, τον Σεπτέμβριο του 1941.

Στις 10:30 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο στη Χωριστή, και στις 11:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Δράμας, στη Χωριστή Δράμας.

Στις 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η ΤΟ Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, στην πλατεία Φάρου.