ΝΟΔΕ Καβάλας: Τα τερτίπια της κυβέρνησης με την Παιδεία δεν περνούν στους εκπαιδευτικούς

Συγχαρητήρια Δράκου σε ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών για τις εκλογικές πρωτιές σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια για την ανάδειξη αντιπροσώπων σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές των Εκπαιδευτικών (διαβάστε σχετικά εδώ), η ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Δράκος συγχαίρει τη ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών για την επιτυχία που σημείωσε στις εκλογές τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ αντίστοιχα.

Ο κ. Δράκος σημειώνει ότι οι πρωτιές του συνδικαλιστικού «βραχίωνα» της ΝΔ στην Εκπαίδευση στέλνουν ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι τα «επικοινωνιακά τερτίπια» της στον χώρο της Παιδείας δεν έχουν απήχηση στους κύκλους των εκπαιδευτικών και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα θέματα αυτά «μακριά από ιδεοληψίες και παθογένειες».

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Δράκου.

Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ασπάζεται τις αρχές της παράταξής μας

«Η νίκη που σημείωσε η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών (ΔΑΚΕ), η οποία πρόσκειται στον ιδεολογικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ηχηρό μήνυμα από τη μια ότι η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ασπάζεται τις αρχές, τις ρεαλιστικές  και εφαρμόσιμες προτάσεις της παράταξής μας και από την άλλη καταδικάζει τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις και ανέφικτες υποσχέσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας. Τα επικοινωνιακά τερτίπια της Κυβέρνησης δεν περνούν στους ανθρώπους που κατεξοχήν ανήκουν στον εκπαιδευτικό χώρο, τους νηπιαγωγούς, τους δάσκαλους και τους καθηγητές και οι οποίοι διαπιστώνουν καθημερινά ότι τα προβλήματα διογκώνονται και η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης υποβαθμίζεται σταθερά.

Το μήνυμα, επομένως, που στέλνουν οι εκπαιδευτικοί καλά θα κάνει να το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν της η Κυβέρνηση. Η Παιδεία είναι το μεγάλο στοίχημα και η πρόκληση του μέλλοντος αυτού του τόπου. Και πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί. Μακριά από τις ιδεοληψίες και τις παθογένειες του παρελθόντος».

Για τη ΝΟΔΕ Καβάλας
Ο Πρόεδρος
Χαρ. Δράκος