Καταγγελία Γ. Πασχαλίδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας μοίραζε φυλλάδια για τα διόδια ενάντια στη ΝΔ

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας αποκαλεί τους εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος «πρωταθλητές στη λαϊκίστικη επιρροή εκείνου του κοινού, που πρόθυμα «ακούει», αλλά μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται»!

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης προέβη σε δήλωση σχετικά με το θέμα των διοδίων στη περιοχή της Καβάλας, και εν γένει της Βορείου Ελλάδος, καταγγέλοντας, μεταξύ άλλων, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ ότι κατά τη διάρκεια της πανκαβαλιώτικης διαμαρτυρίας στην Εγνατία Οδό (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ), μοίραζε φυλλάδια που κατηγορούσαν τη Νέα Δημοκρατία.

Το φυλλάδιο είναι αυτό:

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση Πασχαλίδη:

«Όπως προκύπτει και από την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών-Μεταφορών κ. Τσακαλώτου Ευκλείδη και κ. Χρήστου Σπίρτζη αντίστοιχα, πρόκειται να κατασκευαστούν 2 μετωπικά (Άσπρη Άμμος, Χρυσούπολη) και 5 πλευρικά διόδια στην περιοχή της Καβάλας. Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε την 18η Μαΐου 2017 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Καταδεικνύεται έτσι, λοιπόν, η «άγνοια», αν όχι πολιτική «απατεωνιά», όσων επιρρίπτουν ευθύνες στη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που άσκησε τα καθήκοντα της τη περίοδο 2012-2014.

Ο π. Βουλευτής, έχοντας ερωτηθεί πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή, είχε αναφέρει πως το όλο θέμα είναι στη διακριτική ευχέρεια των αρμοδίων Υπουργών και πως με μία σχετική ΚΥΑ θα μπορούσε να λυθεί. Δικαιώθηκε για το σχόλιο, αλλά οι ανωτέρω Υπουργοί επέλεξαν να «φορτώσουν» άλλα 7 διόδια στη περιοχή της Καβάλας, και 38 σταθμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, έχοντας λάβει μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας στη περιοχή που πρόκειται να κατασκευαστούν τα διόδια, έφτασε στα χέρια του το κατωτέρω φυλλάδιο-προσπεκτ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μοιραζόταν από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και περιλάμβανε ευθείες κατηγορίες εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του τότε Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά Αντωνίου! Μάλλον, οι «κύριοι» αγνοούσαν τι είχαν αποφασίσει οι Υπουργοί τους…

Σημειωτέον, ανώτατοι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αρνούνταν την ύπαρξη του αντίστοιχου φυλλαδίου. Καμία κατάπληξη, έχουμε συνηθίσει…

Πρωταθλητές στη λαϊκίστικη επιρροή εκείνου του κοινού, που πρόθυμα «ακούει», αλλά μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται»!