Φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στον Μαρκόπουλο

Ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για τη φιλοξενία των φοιτητικών εκλογών στο χώρο συνεδριάσεων της ΠΕ Καβάλας και συζήτησαν θέματα που αφορούν την πόλη και το ΤΕΙ

Αντιπροσωπεία φοιτητών του ΤΕΙ ΑΜ-Θ από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δράττονται της ευκαιρίας και να συζητάνε θέματα που αφορούν την πόλη και το εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ενώ ευχαρίστησαν τον κ. Μαρκόπουλο που διέθεσε την αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» για τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών.

Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε από την πλευρά του ότι η συνεργασία δεν είναι μόνο μεταξύ της διοίκησης του ΤΕΙ και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αλλά και με τους φοιτητές που στελεχώνουν το Ίδρυμα και αξιοποιούν τα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Ο σπουδαστής του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Άρης Τσέλος ευχαρίστησε εκ μέρους των φοιτητών της παράταξης τον Αντιπεριφερειάρχη για την παραχώρηση του χώρου στον οποίο φιλοξενήθηκαν οι φοιτητικές εκλογές, λέγοντας ότι «αυτή είναι η πιο δημοκρατική διαδικασία των φοιτητών και έχει την ίδια βαρύτητα με όλες τις εκλογές».